URBAN MINING

URBAN MINING

Verspil jij graag dingen? Gooi jij met plezier zaken weg die nog waarde hebben? Of verstuur je je gebruikte kleding naar arme landen? Nee toch? Dan is urban mining helemaal jouw ding. Urban mining maakt van de stad een mijn. Een mijn vol oude schoenen en kleding die er toch maar ongebruikt bij liggen: in kastenlades, tuinhuisjes of andere stoffige plekjes. Terwijl ze vol grondstoffen zitten die we kunnen omtoveren tot nieuwe materialen.

 

Wij, bij FastFeetGrinded kijken hoe we de zaken anders kunnen aanpakken. Daarom zijn we constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden om de gebruikte sportschoenen en kleding te hergebruiken als nieuwe grondstoffen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het FFGRD FIBER wordt verkregen uit het bovenwerk van de sportschoen. Het is een High Quality materiaal en kan bijvoorbeeld worden gebruikt in paardenpistes als Geopad.

Het FFGRD FOAM wordt verkregen uit de tussenlaag van de sportschoen. Het is lichter en flexibeler als rubber. Hierdoor is het geschikt als onderlaag onder Tracks, als infill materiaal voor kunstgrasvelden etc. 

 

Het FFGRD RUBBER wordt verkregen uit de zool van de sportschoen. Het wordt gebruikt als toplaag voor Tracks, kinderspeelplaatsen en sportscholen. Op deze manier kan de toplaag uit 100% gerecycled materiaal bestaan. 

FFGRD RUBBER

FFGRD FOAM

FFGRD FIBER

Wilt u meer informatie of heeft u een project waar wij ons FFGRD materiaal kunnen gebruiken?

Lokale projecten zijn voor ons een belangrijk doel om te realiseren. Hiermee stimuleren wij de lokale initiatieven. We kijken graag hoe we u kunnen helpen....

Vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

​​

2017 FFGRD Handelsweg 5E 6114 BR Susteren  NL  +31 85 1300 761 Info@fastfeetgrinded.eu

IN SAMENWERKING MET: