FFGRD PRODUCTS

Onze FastFeetGrinded producten zijn gemaakt van de gerecycled materialen verkregen uit de sportschoenen en sneakers. 

Met oog op de mogelijkheden zijn we steeds op zoek naar de veelzijdigheid die de verschillende materialen met zich mee brengen. Aangezien de schoenen uit vele verschillende materialen bestaan, zijn hier nog heel wat uitdagingen te vinden. 

FASTFEETGRINDED FLOORING

VERANTWOORD....

DUURZAAM.....

KLEURRIJK....

KOSTENBESPAREND...

Onze speciale rubber vloeren zijn een mooi voorbeeld van een circulair product. Het rubber van de schoenen wordt vermengd met een natuurlijk EPDM. Hierdoor wordt de zwarte vloer een 100% natuurlijk materiaal, dat tevens weer recycled kan worden als de vloer ooit wordt veranderd. 

Onze vloeren zijn getest op valhoogte's. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor kinderspeelplaatsen en playgrounds, maar denk ook aan snoezelruimte's, hardloopbanen of tracks, recepties van kantoren etc. Tevens is het een verantwoorde keuze voor gemeente's en openbare instellingen.

Tevens is de vloer volledig aan te passen aan uw wensen en eisen. Zo is het mogelijk om de FFGRD vloer te voorzien van een eigen logo. Hiermee benadrukken we de unieke uitstraling van deze circulaire innovatie. 

Wilt u meer informatie of heeft u een project waar wij ons FFGRD materiaal kunnen gebruiken?

Lokale projecten zijn voor ons een belangrijk doel om te realiseren. Hiermee stimuleren wij de lokale initiatieven. We kijken graag hoe we u kunnen helpen....

Vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

​​

2017 FFGRD Handelsweg 5E 6114 BR Susteren  NL  +31 85 1300 761 Info@fastfeetgrinded.eu

IN SAMENWERKING MET: